Print
PDF

Om Curicon

Curicon drives af Henrik Petersen, som har over 12 års rådgivererfaring fra ledende kommunikationsbureauer i Danmark, og har varetaget konsulentopgaver for en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer.

Tidligere erfaringer omfatter medierådgivning og strategiudvikling for både offentlige og private virksomheder i en lang række brancher indenfor IT, sundhed, miljø, transport, energi, fødevarer, kosmetik, forbrugerelektronik, forsikring, finans, revision, shipping og byggeri.

Som chefkonsulent i TDC har Henrik trænet og rådgivet over 750 chefer og ledere på alle niveauer. Kommunikationstræningen blev gennemført parallelt med de store organisationsforandringer i TDC under ejerskabet af kapitalfonde.

Henrik er uddannet cand.comm fra RUC, er certificeret business coach og har vundet flere priser for kampagner og kommunikationsindsatser.

Henrik har gennemført kommunikationsindsatser for TDC, Nordea, SAS, Microsoft, Bech-Bruun, Energinet.dk, Oticon, KMD, LD, Danmarks Naturfredningsforening, DVCA, Vestas, Vækstfonden, Vindmølleindustrien, Søndagsavisen, Trygfonden, Falck, Erhvervs- og selskabsstyrelsen, Invest in Denmark, J. Lauritzen og mange flere.